فروش در کالاصنعت

اگر تولیدکننده یا واردکننده‌ی مستقیم ماشین‌آلات بسته‌بندی، صنایع غذایی یا تجهیزات کارگاه و کارخانه‌های تولیدی هستید، محصولتان را برای بررسی بفرستید. پس از تأیید، محصول شما در سایت و نمایشگاه دائمی کالاصنعت در مشهد برای فروش معرفی می‌شود.

واتس‌اپ مهندس مقدم: ۰۹۱۵۲۰۰۰۰۲۰

چرا از طریق کالاصنعت بفروشید

نمایشگاه دائمی در مشهد

محصول شما در نمایشگاه دائمی ماشین‌آلات کالاصنعت، کنار دستگاه‌های دیگر، به خریدارانی که حضوری مراجعه می‌کنند معرفی می‌شود.

معرفی در سایت کالاصنعت

محصول صفحه‌ی اختصاصی با مشخصات فنی، تصویر و ویدیو در سایت می‌گیرد و خریداران سراسر کشور آن را در جستجوی خود پیدا می‌کنند.

مشاوره‌ی فنی به خریدار

کارشناسان فنی کالاصنعت نیاز خریدار را بررسی می‌کنند و دستگاه مناسب را پیشنهاد می‌دهند؛ خریدار با اطمینان بیشتری محصول شما را انتخاب می‌کند.

خریداران ایران و افغانستان

کالاصنعت به سراسر ایران ارسال دارد و خریدارانی از افغانستان هم ماشین‌آلات خود را از نمایشگاه مشهد تهیه می‌کنند.

شرایط همکاری

چه کسانی می‌توانند همکاری کنند

  • تولیدکننده‌ای هستید که محصول را خودتان می‌سازید
  • واردکننده‌ی مستقیمی هستید که محصول را خودتان وارد می‌کنید

فروشنده، پخش‌کننده یا تأمین‌کننده‌ای که کالا را از بازار داخل ایران تهیه می‌کند، امکان همکاری از این مسیر را ندارد.

شرایط همکاری

  • ارائه‌ی گارانتی برای محصول
  • ارائه‌ی خدمات پس از فروش به خریدار
  • ارسال نمونه‌ی محصول به نمایشگاه کالاصنعت، در صورت لزوم

شرایط مالی همکاری پس از بررسی محصول، به‌صورت جداگانه توافق می‌شود.

ثبت درخواست همکاری

بدون نیاز به ورود به حساب کاربری

نوع فعالیت شما *

فروشنده یا پخش‌کننده‌ی کالای بازار داخل امکان همکاری از این مسیر را ندارد.

عکس یا کاتالوگ محصول (اختیاری)

تا ۳ فایل عکس یا PDF، هرکدام حداکثر ۵ مگابایت. ویدیو و کاتالوگ حجیم را در واتس‌اپ بفرستید.

مراحل همکاری

  1. ارسال مشخصات محصول

    مشخصات، عکس یا ویدیو و کاتالوگ محصول را در واتس‌اپ به ۰۹۱۵۲۰۰۰۰۲۰ (مهندس مقدم) بفرستید، یا فرم همین صفحه را پر کنید.

  2. بررسی توسط کالاصنعت

    مهندس مقدم محصول و شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش آن را بررسی می‌کند و برای تکمیل اطلاعات با شما تماس می‌گیرد.

  3. معرفی محصول و شروع همکاری

    پس از تأیید، محصول شما برای فروش در سایت و نمایشگاه کالاصنعت معرفی می‌شود و همکاری آغاز می‌شود.

پرسش‌های متداول همکاری فروش

  • تولیدکننده‌هایی که محصول را خودشان می‌سازند و واردکننده‌هایی که محصول را مستقیم وارد می‌کنند. محصولات بیشتر در حوزه‌ی ماشین‌آلات بسته‌بندی، صنایع غذایی و تجهیزات کارگاه و کارخانه‌های تولیدی بررسی می‌شوند.

  • خیر. فروشنده، پخش‌کننده یا تأمین‌کننده‌ای که کالا را از بازار داخل ایران تهیه می‌کند، امکان همکاری از این مسیر را ندارد. کالاصنعت فقط با سازنده یا واردکننده‌ی اصلی هر محصول کار می‌کند.

  • مشخصات فنی، عکس یا ویدیوی دستگاه در حال کار، کاتالوگ (اگر دارید)، شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش، و شهر محل تولید یا انبار.

  • در صورت لزوم بله. بعد از بررسی اولیه اعلام می‌شود که محصول شما به نمونه‌ی نمایشگاهی نیاز دارد یا نه.

  • شرایط مالی پس از بررسی محصول، به‌صورت جداگانه با هر تولیدکننده یا واردکننده توافق می‌شود.

  • پس از بررسی، با همان شماره‌ای که ثبت کرده‌اید از طریق تماس تلفنی یا واتس‌اپ با شما هماهنگ می‌شود.